ISO 5530-2:2025
								
									
									مواصفة قياسية دولية
								
								
								
									 
									الإصدار الحالي
									
								
								
									·
									اعتمدت بتاريخ
									١٥ يناير ٢٠٢٥
								
							
							Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ملفات الوثيقة ISO 5530-2:2025
													الإنجليزية
													
														54 صفحات
													
												
												
													
														الإصدار الحالي
														
													
													
												
			                                
													95.2 OMR
												
			                                
			                                
			                            مجال الوثيقة ISO 5530-2:2025
This document specifies a method using an extensograph for the determination of the rheological properties of wheat flour doughs in an extension test. The recorded load–extension curve is used to assess the general quality of flour and its response to improving agents.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE 1 This document is related to ICC 114[5] and AACC Method 54-10[6].
NOTE 2 For dough preparation, a farinograph is used (see 6.2)
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
                                
                            
                        
                        
                        OS GSO 150-2:2013
   
                        
                            GSO 150-2:2013 
                        
                        
                    
                            
                            
                                مواصفة قياسية عمانية
                            
                        
                        
                            
                            
                                فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
                                
                            
                        
                        
                        OS GSO 2055-1:2015
   
                        
                            GSO 2055-1:2015 
                        
                        
                    
                            
                            
                                مواصفة قياسية عمانية
                            
                        
                        
                            
                            
                                الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
                                
                            
                        
                        
                        GSO 2055-1:2015
   
                        
                            
                            
                                لائحة فنية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
                                
                            
                        
                        
                        اعتمدت مؤخراً
ISO 24490:2025
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
                        
                            
                            
                                Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
                                
                            
                        
                        
                        ISO 21660-2:2025
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
                        
                            
                            
                                Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
                                
                            
                        
                        
                        ISO 29997:2025
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية دولية
                            
                        
                        
                            
                            
                                Internships — Quality guidelines for host organizations
                                
                            
                        
                        
                        GSO 1796:2007
   
                        
                            
                            
                                مواصفة قياسية خليجية
                            
                        
                        
                            
                            
                                طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)