ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٥ يناير ٢٠٢٥
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ملفات الوثيقة ISO 5530-2:2025
الإنجليزية
54 صفحات
الإصدار الحالي
95.74 OMR
مجال الوثيقة ISO 5530-2:2025
This document specifies a method using an extensograph for the determination of the rheological properties of wheat flour doughs in an extension test. The recorded load–extension curve is used to assess the general quality of flour and its response to improving agents.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE 1 This document is related to ICC 114[5] and AACC Method 54-10[6].
NOTE 2 For dough preparation, a farinograph is used (see 6.2)
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 16408:2025
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Oral care products — Oral rinses

ISO 16383-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Geotechnical investigation and testing — Laboratory testing of rock — Part 1: Determination of water content

ISO 2361:2025
مواصفة قياسية دولية
Electrodeposited nickel coatings on magnetic and non-magnetic substrates — Measurement of coating thickness — Magnetic method

ISO/TS 6226:2025
مواصفة قياسية دولية
Health informatics — Reference architecture for syndromic surveillance systems for infectious diseases
