ISO 5530-2:2025
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٥ يناير ٢٠٢٥
Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
ملفات الوثيقة ISO 5530-2:2025
الإنجليزية
54 صفحات
الإصدار الحالي
94.94 OMR
مجال الوثيقة ISO 5530-2:2025
This document specifies a method using an extensograph for the determination of the rheological properties of wheat flour doughs in an extension test. The recorded load–extension curve is used to assess the general quality of flour and its response to improving agents.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE 1 This document is related to ICC 114[5] and AACC Method 54-10[6].
NOTE 2 For dough preparation, a farinograph is used (see 6.2)
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 11040-3:2025
مواصفة قياسية دولية
Prefilled syringes — Part 3: Seals for dental local anaesthetic cartridges
ISO/IEC 17839-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Biometric system-on-card — Part 1: Core requirements
ISO 5403-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Leather — Determination of water resistance of flexible leather — Part 1: Repeated linear compression (penetrometer)
ISO 14577-6:2025
مواصفة قياسية دولية
Metallic materials — Instrumented indentation test for hardness and materials parameters — Part 6: Instrumented indentation test at elevated temperature